Teun van der Veen ervaren snel goedkoop arbeidsmediation en scheidingsmediation beste
Teun van der Veen ervaren snel goedkoop arbeidsmediation en scheidingsmediation beste


Teun van der Veen

Arbeidsmediator & Scheidingsmediator, sinds 2014


Arbeidsmediation

In mijn loopbaan ben ik begonnen als HR adviseur. Na enige tijd zag ik dat er twee belangrijke momenten voor een werknemer en werkgever zijn. Dat is de start van een arbeidsrelatie en het moment dat de arbeidsrelatie moeilijk wordt. Op het moment dat een arbeidsrelatie moeilijk wordt, kan de arbeidsrelatie twee kanten uitgaan. Er kan een ontslag volgen, maar er kunnen ook nieuwe afspraken gemaakt worden. Door nieuwe afspraken te maken, zien beide partijen nieuwe kansen en mogelijkheden.

Deze dynamiek heeft mij sterk geïnspireerd en daarom heb ik besloten om een overstap te maken naar de functie van mediator. Als mediator kun je bijdragen aan dit proces met de bedoeling om deze spannende tijd voor beide partijen zo goed mogelijk te laten verlopen. Een mediator kan een belangrijke rol spelen bij het helpen zoeken van beide partijen naar nieuwe kansen. Soms ontdekken partijen dat zij liever ieder een eigen weg inslaan en de arbeidsrelatie willen beëindigen. Van belang is dan dat zij deskundig begeleid worden in het vinden van een goede manier om uit elkaar te gaan, zodat zij beiden met een goed gevoel op deze moeilijke periode kunnen terugkijken.

Scheidingsmediation

In liefdesrelaties is het belangrijk om iemand te hebben waar u op kunt rekenen. Als één van u beiden ziet dat dit niet meer lukt, kan er helaas een situatie ontstaan waarin u van mening bent dat u de relatie moet beëindigen. In zo'n situatie is het verstandig om goede afspraken met elkaar te maken, zodat er zo min mogelijk negatieve emoties overblijven. Dit is vooral belangrijk als er kinderen zijn.

Ik vind het belangrijk dat mensen niet in een vechtscheiding terecht komen. Een vechtscheiding maakt meer kapot dan dat het oplevert. Bij mijn scheidingsmediations probeer ik op een zakelijke manier afspraken te maken. Deze afspraken zijn nodig om duidelijkheid te geven voor de toekomst. Hoewel dit niet altijd gemakkelijk voor partijen is om door te maken, is dit de basis waar u weer een nieuwe toekomst mee kunt opbouwen. Ik vind het belangrijk dat u beiden de kans krijgt om dit op zo'n goed mogelijke manier te doen.


KvK nummer: 56170335