mediation mediator groningen scheiden scheiding echtscheiding goedkoop goede goed scheidingsmediation

Scheiden d.m.v. mediation

Als echtscheidingsspecialist kunnen wij u ook scheiden onder begeleiding van een NMI-mediator. Dit is goedkoper omdat u beiden maar één advocaat nodig heeft.

Een echtscheiding is in het algemeen erg ingrijpend. Er kan veel boosheid zijn naar de andere partner toe, de een wil de ander niet altijd loslaten of begrijpt niet waarom de ander wil scheiden.
Bij een gewone scheiding gaat iedere partner meestal naar een eigen advocaat. Bij een echtscheidingsmediation gaan partijen samen naar een scheidingsmediator. De mediator begeleidt en helpt de mensen met hun scheiding. Het is in alle gevallen van belang dat de gevolgen van het verbreken van het huwelijk goed geregeld worden.
Diverse aspecten komen aan de orde zoals de kinderen, alimentatie, verdeling van de huwelijksgemeenschap (verdeling van bezittingen en schulden), pensioenrechten etc..

Deskundigheid / MfN-Mediator

Op ons kantoor te Groningen is een advocaat werkzaam die zowel MfN registermediator mfnregister.nl. is en lid is van de specialisten verenigingFAS-advocaat-scheidingsmediator. www.verenigingfas.nl. De vFAS is de vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht.
Voor meer informatie zie onze specifieke website: www.scheidengroningen.nl.

Echtscheidingsmediation in Groningen


Wilt u echtscheidingsmediation dan kan Heeg Advocatuur & Mediation advocaten u bijstaan. Wij zijn ervaren, goed en goedkoop. Voor meer informatie zie: over ons  of  kosten. Wanneer u een vraag heeft kunt u met ons contact opnemen.