goede goedkope advocaat groningen echtscheiding scheiden advocaten advocatenkantoor familierecht mediation
Ervaren goede advocatenkantoor Groningen advocaten advocaat

Op ons advocatenkantoor werken alleen advocaten die minimaal 10 jaar werkervaring hebben op het gebied van echtscheiding, huurrecht, ontslag en strafrecht.

gespecialiseerd specialist MfN NMI vFAS gecertificeerde advocaat groningen

Ook werkt er een advocaat die MfN geregistreerd is en de vFAS specialisatie heeft voor Personen- en Familierecht (o.a. echtscheiding, alimentatie, omgangsregeling en verdeling).

goedkope advocaat groningen echtscheiden echtscheiding advocatenkantoor

Wilt u weten of uw zaak kans van slagen heeft en hoeveel het ongeveer gaat kosten dan kunt u gebruik maken van ons oriënterend gesprek van maximaal 30 minuten.

Welkom bij Heeg en Holthinrichs Advocaten

Heeg & Holthinrichs advocaten te Groningen verleent sinds 1946 juridische bijstand aan ondernemingen en particulieren. Onder onze rechtsgebieden vallen o.a. Persoons- en familierecht (Echtscheiding), Verdelingszaken (eigen woning), Alimentatie, Ontslag, Arbeidsrecht, Huurrecht , Strafrecht en Bouwrecht. Bij ons werken alleen maar advocaten met meer dan 10 jaar werkervaring.


Optimale dienstverlening

Als advocatenkantoor streven wij er naar om onze opdrachtgevers een optimale dienstverlening te bieden. Een persoonlijke relatie en het opbouwen van een goede vertrouwensband met onze cliënten staan hierbij voorop. Wij procederen als het moet, maar schikken als het kan. Bij de keuze procederen of niet schatten wij niet alleen de juridische en feitelijke kant van de zaak in, maar houden wij ook rekening met de kosten van procederen. Wij proberen dus op een goedkope manier een goed resultaat te halen.

Mediation

Een trend van de afgelopen jaren is conflictoplossing via mediation. Ook bij een scheiding (huwelijk, arbeidsrelatie of anderszins) is het mogelijk dat niet elke partij een eigen advocaat heeft, maar dat er onder begeleiding van één advocaat mediator gezamenlijke afspraken worden gemaakt (bij een echtscheiding over bijvoorbeeld alimentatie en omgang en bij een ontslag over bijvoorbeeld de ontbindingsvergoeding).
Op deze manier wordt naast de feitelijke en juridische kant van de scheiding ook gekeken naar de emotionele kant. Een bijkomend voordeel van mediation is dat meestal de kosten lager zijn. Er is immers maar één advocaat betrokken bij het proces in plaats van dat elke partij een eigen advocaat in de arm neemt. Op ons kantoor is een advocaat aanwezig die zowel MfN registermediator is alsook lid is van de verenigingFAS.